Om Harstad FHS

Kulturfolkehøgskolen i nord holder til på Trondenes i Harstad, med nærhet til både sentrum med sine mange kulturtilbud og marka med et eldorado av turløyper. Skolen tilbyr linjene Friluftsliv, Teater og film, Musikk, Selvutvikling, Helse, og Festival. Skolen har også et sterkt fokus på samfunnsengasjement, og mange av tilbudene er rettet mot å gi elever mulighet til å delta i praksisbasert læring i frivillige organisasjoner, festivaler, og kulturelle arrangement. Harstad er en aktiv kultur- og studentby, les mer om de mange tilbudene som finnes under «Livet i Harstad»

Om Harstad FHS
Bilde som er brukt til inspirasjon av ny logo.

Vi samarbeider i små og store prosjekter på tvers av linjene og har et felles fokus som er kreativt og inkluderende. Vi mener at kultur er selve limet i et hvert bærekraftig samfunn, familie, bedrift, vennegjeng, eller andre konstellasjoner som er avhengig av god samhandling mellom mennesker. Sammen skaper vi kultur!

Det ærverdige bygget fra 1919 huser mange forskjellige mange ulike arbeidsrom, scene, gymsal med klatrevegg, øvingsrom, kjøkken og spisesal, elevstua, og internat. Det er fantastisk utsikt til havet og har du rom på sjøsiden av bygget kan du sovne hver kveld til lyden av havbrus.
I tillegg finner du vårt musikkstudio i kjelleren av gymbygget.