Kjøkkentjeneste – for uten mat og drikke, duger helten ikke!

Vi mener også det er viktig at man øver på å ta vare på fellesskapet, og når man vet jobben som ligger bak et måltid, smaker det annerledes. Lokal matkultur og bærekraftig kortreist mat er viktige fokus på kjøkkenet vårt, og kanskje lærer du et triks eller to til når du skal flytte for deg selv. Alle elevene har kjøkkentjeneste i løpet av året, to og to elever har hver sine uker sammen. Ukene blir rettferdig fordelt slik at alle får like lang tjeneste.

Når man har kjøkkentjeneste varer tjenesten fra og med mandag, til og med søndag, og det er to oppgaver.
Den ene oppgaven er å hjelpe kokkene på kjøkkenet, hver mandag og fredag fra 08.30 – 12.00. Arbeidsoppgavene er varierte, prepping, matlaging, baking, lage dessert eller servere måltid. Den andre oppgaven er at man hjelper til med oppvask etter middag og kveldsmat hver dag .