meny

Året har vært et eneste stort høydepunkt!

Jeg vet jeg kommer til å få bruk for dette!
Året har vært et eneste stort høydepunkt!

– «Den spesielle følelsen jeg får når jeg står i Black Box eller på scenen. Den følelsen av at jeg kan være hvem som helst, at hverdagen, alle bekymringer og problemer blir skjøvet til side, og jeg kan drømme meg bort i en verdenen jeg har full kontroll på. Den følelsen er helt spesiell. Teater er virkelig noe jeg brenner for, og noe jeg vet at jeg kommer til å få bruk for uansett hva jeg gjør senere.»

Susanne, 20 år, stipendiat 2018/2019 Teater og film

Den fantastiske teaterfamilien!
Susannes folkehøgskoleår som elev var ett år med fantastiske opplevelser sammen med kreative og engasjerte sjeler, hvor hun opplevde et unikt samhold mellom elever, stipendiater og lærer. Og dette var hovedgrunnen til at hun ønsket ett år til. Hvem hadde ikke ønsket det?

– «I forkant gledet jeg meg til alle produksjonene, og var spent på de utfordringene vi kom til å få gjennom spennende workshops og på scenen. Og jeg var så spent og så virkelig frem til å møte alle de fantastiske og forskjellige elevene, og til å se hva vi skulle få til til sammen!
Og jeg har ikke blitt skuffa – i det hele tatt. Det har svart til forventningene og litt til. Jeg har fått utfordret meg selv, har fått utfordre andre og vært med på så mange morsomme prosjekter. Black box har blitt som et hjem, og livet er perfekt når jeg er der sammen med den fantastiske teaterfamilien min.»

æ snakke for mæ sjøl DUS 2019 Foto: Lise Marie Mathisen
æ snakke for mæ sjøl DUS 2019 Foto: Lise Marie Mathisen

 

Tre gode grunner til å gå på folkehøgskole
Susannes tre gode grunner til å gå på folkehøgskole:
1. Det er en helt fantastisk måte å ta en pause fra karakterpresset, for å finne seg selv og finne ut hva du er god til.
2. Det er et godt samhold mellom alle, spesielt i teaterfamilien, og det skaper vennskap som du beholder resten av livet.
3. Opplevelser du ikke vil få andre steder, mye på grunn av nærheten på internatet og alle de utfluktene vi har i løpet av året som også styrker samholdet i gruppen.

Vi er iallefall veldig glad for at Susanne valgte oss – og stolte av å ha Årets Stipendiat på vår linje!

London – med hele den crazy gjengen! Foto: Fredrikke Reiersen
London – med hele den crazy gjengen! Foto: Fredrikke Reiersen